Printani i Digital Letak

Digital letak je internet verzija štampanog letka “BelgradeIN Flyer” proširena sa reklamnim slikama klijenata koji su odlučili da se oglašavaju samo na internetu bez štampanog letka. Na Digital letku se mogu naći i reklamne slike klijenata koji su se u poslednjih godinu dana bar jednom oglašavali u štampanom letku.

Reklamne slike naših klijenata za štampani letak izradjujemo u modernom stilu i visokoj rezoluciji. Slike takodje optimizujemo i formatiramo za potrebe Instagram profila naših klijenata kao i za druge društvene mreže. Prilikom podele štampanih letaka u objektima postavljamo nalepnice sa QR kodom. Nalepnica sa QR kodom omogućava vašim potencijalnim kupcima/korisnicima da nakon skeniranja na svom mobilnom telefonu lako i brzo otvore digitalni letak u bilo kom trenutku. Takodje širimo informacije o vašem poslovanju i Digital Letku putem web sajta www.belgradein.eu optimizovanog za mobilne telefone, laptopove, tablete i kućne računare.

Poznato je da stanari nekih zgrada ne žele da primaju štampane letke. Nalepnica sa QR kodom postavljena na oglasnom mestu u stambenoj zgradi nikome ne smeta, a menja štampane letke.